Sportvereniging DIO Etten-Leur
Turnen - springgroepKaboutergymTurnen

Turnen - demonstratieteam
Modern Ballet
Body Fit
Turnen - springgroep
Gymfit gemengd (naGALM)
  meer groepen ...

Nieuws en Agenda Foto"s Groepen Lesrooster Contributie Over Sportvereniging DIO Contact
Grafisch Centrum Etten-Leur
Sportvereniging DIO (afgekort als svDIO) is meer dan zestig jaar geleden opgericht als een gymnastiek vereniging. Gym en turnen zijn nog steeds de belangrijkste activiteiten binnen onze vereniging, ...
Meer over SV DIO ...
Sportvereniging DIO
Meesterhof 1
4871 MA Etten-leur
Meer contactgegevens ...

S.V. Dio Etten-Leur » Nieuws en Agenda » Voorlopig geen lessen

Nieuws en Agenda

Voorlopig geen lessen

Voorlopig geen lessen

11 maart 2020
UPDATE (31/3):Vanavond is bekend geworden dat de genomen maatregelen in ieder geval tot en met 28 april van kracht blijven. Praktisch wil dit zeggen dat in ieder geval tot eind april geen les gegeven mag worden.

UPDATE (25/3): Op basis van de meest recente maatregelen mogen tot en met 1 juni geen evenementen worden georganiseerd. Het is vooralsnog onduidelijk tot welk moment ook geen sportlessen mogen worden gegeven, en de gymzalen gesloten blijven. Dit kan ook tot 1 juni zijn, maar misschien ook wel iets eerder. Dit hangt volledig af van de resultaten van de genomen maatregelen. Zodra hier meer over bekend is, lees je het hier.

Ten aanzien van de contributie hebben we inmiddels ook een aantal vragen ontvangen.
Hierover kan momenteel echter nog geen besluit worden genomen. Het is duidelijk dat jullie een flink aantal lessen niet hebben kunnen volgen - het is echter ook duidelijk dat op dit moment sprake is van een zeer uitzonderlijke situatie. Ook wij hadden niets liever gedaan dan les geven, maar dat was en is niet verantwoord en zelfs verboden.
Daarnaast dienen we ons allemaal bewust te zijn van het feit dat we een vereniging zijn, en geen sportschool. Dat is ook nadrukkelijk terug te zien in de hoogte van de contributie.
Ook bij ons lopen een aantal belangrijke kostenposten gewoon door en zijn al uitgaven gedaan en verplichtingen aangegaan die uit de totale jaarcontributie moeten worden gedragen (zoals bijvoorbeeld het sinterklaasfeest).
Voor het bestuur staat voorop dat we ook na deze crisis nog lessen aan willen kunnen bieden. Als vereniging zullen we ons daar samen voor moeten inzetten.


UPDATE (15/3): Naar aanleiding van de aangescherpte regels mag tot en met 6 april geen les worden gegeven!


UPDATE (13/3): Naar aanleiding van de aangescherpte regels zal tot en met 31 maart geen les worden gegeven!

Origineel bericht (11/3):
In vervolg op de oproep van de Minister-President, maakten de Veiligheidsregio's in Brabant dinsdag bekend hoe er in Brabant wordt omgegaan met onder meer evenementen vanwege het coronavirus:

- Een verbod op alle evenementen met meer dan 1.000 deelnemers.
- Het matigen van sociale contacten en aangaan van alleen strikt noodzakelijke nieuwe sociale contacten
- Bescherm ouderen en kwetsbare groepen extra
- Een oproep aan alle organisatoren van bijeenkomsten om de bijeenkomst te heroverwegen gezien bovenstaande oproep tot matigen van contacten.

Deze maatregelen gelden vooralsnog tot en met maandag 16 maart.

Het bestuur van sportvereniging DIO heeft besloten om het dringende advies van de Veiligheidsregio's te volgen en tot en met maandag 16 maart geen lessen meer te geven.

Het nieuws over het Coronavirus veranderd dagelijks. Wij adviseren jullie om onze website in de gaten te houden over nieuwe ontwikkelingen.

Wist je dat je ook per e-mail op de hoogte gehouden kan worden van het laatste nieuws rond Sportvereniging DIO Etten-Leur? Meld je aan met je e-mailadres en ontvang altijd het laastste DIO-nieuws in je inbox!

Meer nieuws

20-11-2020 Volgende week komen de chocoladeletters binnen
18-11-2020 We gaan weer lesgeven voor volwassenen
04-11-2020 Tot en met 18 november geen lessen voor volwassenen en geen Sinterklaasfeest
24-10-2020 Ze zijn er weer- de overheerlijke chocoladeletters van svDIO!
18-10-2020 Gevonden voorwerpen
14-10-2020 Onze lessen gaan vooralsnog gewoon door!
04-10-2020 Niveau-indeling turngroepen
04-10-2020 Sinterklaasfeest svDIO

Agenda

Volledige agenda ...

DIO-nieuws
in je inbox

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Sportvereniging DIO Etten-Leur? Geef je dan op voor DIO-nieuws in je inbox en je krijgt per e-mail altijd als eerste bericht wanneer er bijzonder DIO-nieuws is!

Meer informatie ...

Sportief Etten-Leur

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!