Sportvereniging DIO Etten-Leur
ZumbaGoldKaboutergymOuder- en kindgym

Body Fit
Turnen - jongens
Gymfit gemengd (naGALM)
Zumbakidz®&Games
Zumba®/Bootcamp
  meer groepen ...

Nieuws en Agenda Foto"s Groepen Lesrooster Contributie Over Sportvereniging DIO Contact
Grafisch Centrum Etten-Leur
Sportvereniging DIO (afgekort als svDIO) is zestig jaar geleden opgericht als een gymnastiek vereniging. Gym en turnen zijn nog steeds de belangrijkste activiteiten binnen onze vereniging, maar in de ...
Meer over SV DIO ...
Sportvereniging DIO
Meesterhof 1
4871 MA Etten-leur
Meer contactgegevens ...

S.V. Dio Etten-Leur » Over Sportvereniging DIO » Vereniging

Over Sportvereniging DIO

Zie ook: Vereniging | Historie | Welkomstbrochure | Privacyverklaring | Bestuur | Leiding

Vereniging

Sportvereniging DIO (afgekort als svDIO) is zestig jaar geleden opgericht als een gymnastiek vereniging. Gym en turnen zijn nog steeds de belangrijkste activiteiten binnen onze vereniging, maar in de loop der jaren zijn er vele andere leuke activiteiten bijgekomen.

De doelstelling van svDIO is om iedereen, van jong tot oud, in Etten-Leur en omgeving een recreatieve ontspanning te bezorgen in de vorm van gymnastieklessen (zoals turnen, kaboutergym, kleutergym, gymfit, MBVO), danslessen (zoals jazzdance, peuterdans, kleuterdans) en combinaties daarvan (zoals Zumba en Zumbakids). Dit doen we door het organiseren van lessen onder leiding van gediplomeerde krachten en het organiseren van, en deelnemen aan, een aantal sociale evenementen.

Evenementen
Het recreatieve karakter van de vereniging komt mede tot uiting door de sociale evenementen die worden georganiseerd of waaraan wordt deelgenomen. Naast het gezellig nakletsen na de les zijn dit ondermeer een sinterklaasfeest voor de jonge leden, een kerstontbijt voor de volwassenen, een kleuterochtend, een carnavalsbal voor de jeugd, een zomerfietstocht en diverse andere activiteiten voor individuele groepen.

Speciaal voor de dansgroepen is er ons jaarlijkse dansspektakel, de Jazzdemo, waaraan alle dansgroepen van svDIO deelnemen en de zaal stampvol zit.

Voor de turngroepen is er de jaarlijkse NTS wedstrijd.

Daarnaast is svDIO present bij diverse lokale activiteiten in Etten-Leur, zoals Sport Scoort.

Impressies van de diverse activiteiten kun je vinden in onze fotoalbums.

Sportief Etten-Leur

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!