Sportvereniging DIO Etten-Leur
KleutergymGymfit gemengd (naGALM)Body Fit

MBVO
Zumba®/Bootcamp
Turnen - springgroep
Body Fit
Gymfit gemengd (naGALM)
  meer groepen ...

Nieuws en Agenda Foto"s Groepen Lesrooster Contributie Over Sportvereniging DIO Contact
Grafisch Centrum Etten-Leur
Sportvereniging DIO (afgekort als svDIO) is meer dan vijfenzestig jaar geleden opgericht als een gymnastiek vereniging. Gym en turnen zijn nog steeds de belangrijkste activiteiten binnen onze ...
Meer over SV DIO ...
Sportvereniging DIO
Doelen 1c
4875 AD Etten-leur
Meer contactgegevens ...

S.V. Dio Etten-Leur » Over Sportvereniging DIO » Vereniging

Over Sportvereniging DIO

Zie ook: Vereniging | Historie | Welkomstbrochure | Privacyverklaring | Bestuur | Leiding

Vereniging

Sportvereniging DIO (afgekort als svDIO) is meer dan vijfenzestig jaar geleden opgericht als een gymnastiek vereniging. Gym en turnen zijn nog steeds de belangrijkste activiteiten binnen onze vereniging, maar in de loop der jaren zijn er vele andere leuke activiteiten bijgekomen.

De doelstelling van svDIO is om iedereen, van jong tot oud, in Etten-Leur en omgeving een recreatieve ontspanning te bezorgen in de vorm van gymnastieklessen (zoals turnen, kleutergym, gymfit, MBVO) en danslessen (Zumba). Dit doen we door het organiseren van lessen onder leiding van gekwalificeerde krachten en het organiseren van, en deelnemen aan, een aantal sociale evenementen.

Evenementen
Het recreatieve karakter van de vereniging komt mede tot uiting door de sociale evenementen die worden georganiseerd of waaraan wordt deelgenomen. Naast het gezellig na-kletsen na de les zijn dit onder meer een sinterklaasfeest voor de jonge leden, een nieuwjaarsbijeenkomst voor de volwassenen, een carnavalsbal voor de jeugd, een zomerfietstocht en diverse andere activiteiten voor individuele groepen.

Voor de turngroepen is er de jaarlijkse NTS wedstrijd.

Daarnaast is svDIO present bij diverse lokale activiteiten in Etten-Leur.

Sportief Etten-Leur

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!