Sportvereniging DIO Etten-Leur
Ouder- en kindgymTurnen - demonstratieteamBody Fit

Ouder- en kindgym
Kleutergym
MBVO
Kaboutergym
Gymfit gemengd (naGALM)
  meer groepen ...

Nieuws en Agenda Foto"s Groepen Lesrooster Contributie Over Sportvereniging DIO Contact
Grafisch Centrum Etten-Leur
Sportvereniging DIO (afgekort als svDIO) is meer dan zestig jaar geleden opgericht als een gymnastiek vereniging. Gym en turnen zijn nog steeds de belangrijkste activiteiten binnen onze vereniging, ...
Meer over SV DIO ...
Sportvereniging DIO
Meesterhof 1
4871 MA Etten-leur
Meer contactgegevens ...

S.V. Dio Etten-Leur » Nieuws en Agenda » Auditie turn-demonstratieteam

Nieuws en Agenda

Auditie turn-demonstratieteam

Auditie turn-demonstratieteam

7 juni 2021
Met nog meer versoepelingen in het vooruitzicht, willen we weer een turn demonstratieteam gaan samenstellen. De beste turn(st)ers van svDIO kunnen opgenomen worden in het turn-demonstratieteam. Dit team treedt een aantal keer per jaar op in Etten-Leur en omgeving.

Om een mooie demonstratie te kunnen verzorgen moet natuurlijk flink getraind worden. Dit gebeurt volgend seizoen op donderdagavond vanaf 18.00 uur in de gymzaal aan de Lambertusstraat.

Naast voldoende motivatie (alleen meedoen bij een demonstratie kan niet – je moet ook aan de trainingen deelnemen) dien je uiteraard ook over het vereiste talent te beschikken. Om dit talent te beoordelen wordt jaarlijks een auditie gehouden. Dit betekent dat tun(st)ers die denken over de capaciteiten te beschikken om in het demonstratieteam opgenomen te worden, de kans wordt geboden om dit te laten zien.

Als gevolg van de nieuwste versoepelingen kunnen we (in tegenstelling tot wellicht eerder in de les verstrekte informatie) dit jaar weer een echte auditie organiseren, en wel op zaterdag 3 juli (vanaf 13 uur) in de gymzaal aan de Lambertusstraat. De auditie duurt tot maximaal 15.00 uur.
Wil je deelnemen? Overleg dit dan even met de leidster van je turngroep. Zij kan je meer informatie geven over de inhoud van een auditie.

Aanmelden voor deelname kan via het inschrijfsysteem – met de link onderaan dit bericht.

Een week voorafgaand aan de auditie zal juf Resi de details van deze middag verstrekken.

De contributie voor deelname aan het demonstratieteam (wekelijks een uur extra training) bedraagt 10 euro per vier maanden (dit is dus de contributie voor het extra uur les). Er kan overigens alleen deelgenomen worden aan het demonstratieteam als er minimaal in 1 andere reguliere turnles meegedaan wordt - en uiteraard na een geslaagde auditie.

Je kunt je inschrijven.Klik hier om je in te schrijven voor Auditie turn-demonstratieteam.

Wist je dat je ook per e-mail op de hoogte gehouden kan worden van het laatste nieuws rond Sportvereniging DIO Etten-Leur? Meld je aan met je e-mailadres en ontvang altijd het laastste DIO-nieuws in je inbox!

Meer nieuws

14-01-2022 Vanaf zaterdag 15 januari mogen we weer lesgeven
05-01-2022 Leiding gezocht!!
03-01-2022 Succesvolle verenigingsacties
02-01-2022 svDIO wenst je een mooi sportief 2022
15-12-2021 Geen lessen als gevolg van lockdown
28-11-2021 Aanpassingen lesrooster als gevolg nieuwe maatregelen
16-11-2021 Vanaf 25 november chocoladeletters afhalen
03-11-2021 Update corona-maatregelen - QR code voor volwassenen

Agenda

Volledige agenda ...

12 juni 2022

08:30 NTS wedstrijd
12 juni 2022 08:30
NTS wedstrijd

In sporthal De Beuk in Oudenbosch

DIO-nieuws
in je inbox

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Sportvereniging DIO Etten-Leur? Geef je dan op voor DIO-nieuws in je inbox en je krijgt per e-mail altijd als eerste bericht wanneer er bijzonder DIO-nieuws is!

Meer informatie ...

Sportief Etten-Leur

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!