Sportvereniging DIO Etten-Leur
Gymfit gemengd (naGALM)MBVOTurnen - springgroep

Zumba®/Bootcamp
Gymfit dames
Ouder- en kindgym
Body Fit
Kleutergym
  meer groepen ...

Nieuws en Agenda Foto"s Groepen Lesrooster Contributie Over Sportvereniging DIO Contact
Grafisch Centrum Etten-Leur
Sportvereniging DIO (afgekort als svDIO) is meer dan vijfenzestig jaar geleden opgericht als een gymnastiek vereniging. Gym en turnen zijn nog steeds de belangrijkste activiteiten binnen onze ...
Meer over SV DIO ...
Sportvereniging DIO
Meesterhof 1
4871 MA Etten-leur
Meer contactgegevens ...

S.V. Dio Etten-Leur » Nieuws en Agenda » DIO-nieuws in je inbox

DIO-nieuws in je inbox

Aanmelden

Regelmatig verstuurt Sportvereniging DIO Etten-Leur nieuws ook per e-mail. Dat is handig, want zo ben je altijd snel op de hoogte van het laatste DIO-nieuws!

Je kunt je met je e-mailadres aanmelden voor het ontvangen van DIO-nieuws in je e-mail-inbox. Alles dat je daarvoor hoeft te doen is je e-mailadres en eventueel je naam hier onder in te vullen en op "Aanmelden" te klikken.

Je e-mailadres (vereist):

Je naam (optioneel):

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met je gegevens. Je e-mailadres zal uitdrukkelijk alleen gebruikt worden voor het versturen van e-mails met nieuws van Sportvereniging DIO Etten-Leur. Je kunt je te allen tijde afmelden middels onderstaande link of vanuit onze e-mails zelf.

Afmelden

Indien je al nieuws van Sportvereniging DIO Etten-Leur in je e-mail ontvangt, maar je dit om een bepaalde reden niet meer op prijs stelt, dan kun je je uiteraard afmelden. Je e-mailadres wordt dan van onze lijst verwijderd. Je kunt je afmelden op de afmeldpagina.

Sportief Etten-Leur

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!