Sportvereniging DIO Etten-Leur
Gymfit damesZumbakidz®&GamesGymfit gemengd (naGALM)

Body Fit
Ouder- en kindgym
Turnen - demonstratieteam
Kaboutergym
Klassiek Ballet
  meer groepen ...

Nieuws en Agenda Foto"s Groepen Lesrooster Contributie Over Sportvereniging DIO Contact
Grafisch Centrum Etten-Leur
Sportvereniging DIO (afgekort als svDIO) is meer dan zestig jaar geleden opgericht als een gymnastiek vereniging. Gym en turnen zijn nog steeds de belangrijkste activiteiten binnen onze vereniging, ...
Meer over SV DIO ...
Sportvereniging DIO
Meesterhof 1
4871 MA Etten-leur
Meer contactgegevens ...

S.V. Dio Etten-Leur » Nieuws en Agenda » Update coronamaatregelen

Nieuws en Agenda

Update coronamaatregelen

Update coronamaatregelen

26 juni 2020
Inmiddels is deze week officieel meegedeeld dat vanaf 1 juli weer binnen gesport mag worden – op 1,5 meter afstand van elkaar. Omdat nog niet geheel duidelijk is of de gymzalen die we gebruiken ook voldoen aan alle voorwaarden (onder meer op het gebied van ventilatie) en het huidige sportseizoen al op vrijdag 10 juli eindigt, houden we tot de zomervakantie vast aan onze buitensport-lessen.

Voor de buitensport-lessen op zaterdag (ballet, peuter- en kleutergym en turnen) betekent dit dat zaterdag 4 juli de laatste les zal zijn.

Vanaf maandag 24 augustus gaan we weer van start – naar het zich laat aanzien volgens het ‘oude’ rooster (het reguliere rooster dat op de website staat), en dus weer binnen.

Voor de turnlessen gaan we na de vakantie door met de lesgroep-indeling van voor de coronacrisis (dus dezelfde locatie, plaats en tijd). Omdat er geen NTS wedstrijd georganiseerd mocht worden hebben de turnleden geen niveautoets kunnen doen. In verband hiermee starten we na de vakantie dus in de dezelfde groepen, en wordt tegen de herfstvakantie een niveautoets (door een jury) afgenomen in de lessen. Op basis hiervan wordt vervolgens een nieuwe niveau-indeling gemaakt.

svDIO wenst jullie nog veel plezier met het buitensporten en een prettige vakantie!

Wist je dat je ook per e-mail op de hoogte gehouden kan worden van het laatste nieuws rond Sportvereniging DIO Etten-Leur? Meld je aan met je e-mailadres en ontvang altijd het laastste DIO-nieuws in je inbox!

Meer nieuws

07-07-2021 Uitslag audities Demoteam
07-06-2021 Auditie turn-demonstratieteam
17-05-2021 We gaan weer binnen sporten
21-04-2021 De meeste lessen gaan tijdens de mei-vakantie gewoon door
01-04-2021 We gaan weer buiten sporten
28-02-2021 Buitensport voor kleutergym, kaboutergym, Yoga en ZumbaKidz
13-01-2021 Leuke online oefeningen (met updates)
01-01-2021 svDIO wenst jullie een gezond en sportief 2021!

Agenda

Volledige agenda ...

DIO-nieuws
in je inbox

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Sportvereniging DIO Etten-Leur? Geef je dan op voor DIO-nieuws in je inbox en je krijgt per e-mail altijd als eerste bericht wanneer er bijzonder DIO-nieuws is!

Meer informatie ...

Sportief Etten-Leur

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!