Sportvereniging DIO Etten-Leur
Turnen - springgroepGymfit gemengd (naGALM)Zumba®/Bootcamp

Kaboutergym
Turnen - demonstratieteam
Gymfit gemengd (naGALM)
Body Fit
Turnen
  meer groepen ...

Nieuws en Agenda Foto"s Groepen Lesrooster Contributie Over Sportvereniging DIO Contact
Grafisch Centrum Etten-Leur
Sportvereniging DIO (afgekort als svDIO) is meer dan zestig jaar geleden opgericht als een gymnastiek vereniging. Gym en turnen zijn nog steeds de belangrijkste activiteiten binnen onze vereniging, ...
Meer over SV DIO ...
Sportvereniging DIO
Meesterhof 1
4871 MA Etten-leur
Meer contactgegevens ...

S.V. Dio Etten-Leur » Nieuws en Agenda » De laatste stand van zaken...

Nieuws en Agenda

De laatste stand van zaken...

De laatste stand van zaken...

26 april 2020
Afgelopen week heeft de overheid de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus verlengd, en op een paar onderdelen versoepeld. Voor de sport betekent dit dat alle binnensportaccommodaties, waaronder zwembaden, sporthallen en gymzalen vooralsnog tot en met 20 mei gesloten zullen blijven.

Vanaf 29 april mag de jeugd tot en met 18 jaar weer samen, onder begeleiding, trainen in de buitenlucht. Daarbij moeten de hygiëne maatregelen van het RIVM worden gevolgd. Voor de jeugd in de leeftijd van 13 tot en met 18 jaar geldt dat zij tijdens het sporten 1,5 meter afstand moeten houden. Voor de jeugd tot en met 12 jaar geldt dit niet. Overigens zijn alleen trainingen toegestaan. Wedstrijden, competities en toernooien blijven verboden, kleedkamers blijven gesloten en toeschouwers zijn verboden.

Voor volwassenen blijft dus gelden dat georganiseerde sporttrainingen niet mogen plaatsvinden.
Ook het algemene verbod op samenkomsten blijft voorlopig gehandhaafd.

Wat betekent dat voor svDIO
- Alle geplande activiteiten, zoals NTS wedstrijd en de dans/turn demo, gaan dit seizoen helaas niet door.
- Er zijn nog geen lessen tot en met 19 mei.

Wat we wel gaan proberen
Enerzijds gaan we door met het maken en delen van leuke oefeningen die jullie thuis kunnen doen. Via de linkjes op de website – in – dit nieuwsbericht - kom je bij de oefeningen.

Anderzijds heeft het kabinet aangegeven dat buitensporten wel mogelijk wordt voor kinderen. Nu organiseren wij in beginsel natuurlijk binnensport, en dat is niet toegestaan.
Om toch te kunnen sporten zijn we op dit moment we druk bezig om een buitenactiviteit te organiseren voor de leden tot en met 18 jaar (zowel dans, turnen, kleutergym, kaboutergym en yoga).
We willen op een zaterdag of zondag in kleine groepjes buiten gaan sporten. De exacte plaats en tijd zijn nog niet bekend- houdt de website en onze nieuwsbrieven dus in de gaten!

Wat wel reeds duidelijk is, is dat op deze dag(en) slechts in kleine groepjes gesport mag worden (in ieder geval niet meer dan 15 personen). Er zal dus een strak schema opgesteld worden waarbij iedere lesgroep op een vastgesteld tijdstip wordt ingedeeld. De leden worden ter plekke weer opgedeeld in kleinere groepjes. Ouders mogen de kinderen alleen afzetten en ophalen (op het opgegeven tijdstip). Om te veel drukte, en het risico op samenscholing, te voorkomen zal tussen de diverse groepen (dus tussen het tijdstip van opalen van de ene groep en afzetten van de volgende) enige tijd worden gereserveerd. Voor de kinderen in de leeftijd van 13 tot en met 18 jaar wordt een apart tijdblok gereserveerd omdat zij onderling ook nog 1,5 meter afstand dienen te bewaren.

Contributie
Voor onze sportvereniging is de contributie een heel belangrijke bron van inkomsten. Dit geld hebben we hard nodig om de vereniging het hele jaar draaiende te houden.
svDIO is een actieve vereniging, en dat willen we ook de komende jaren voor jullie blijven.

Als we ervoor zouden kiezen om (tijdelijk) geen contributie te incasseren, zou dit tot direct gevolg hebben dat, als we volgend seizoen halen, de contributie flink omhoog zou moeten.

Om misverstanden weg te nemen willen we nogmaals benadrukken dat we als vereniging een jaarcontributie hanteren, die betaald wordt in 3 gelijke delen (de betaalperiodes).
We zijn dus geen bedrijf waar je tegen betaling een dienst afneemt, een abonnement of contract afsluit en daarmee een overeenkomst aangaat die levering vereist. Lid zijn van een verenging is een ‘echt lidmaatschap’, en daarmee ook niet naar eigen inzicht opzegbaar of betaalbaar.

Het bestuur heeft daarom dan ook besloten om voor de huidige periode (januari-april) de gebruikelijke contributie af te schrijven. We hopen op jullie steun, want alleen samen komen we deze crisis door!

Blijf gezond!

Wist je dat je ook per e-mail op de hoogte gehouden kan worden van het laatste nieuws rond Sportvereniging DIO Etten-Leur? Meld je aan met je e-mailadres en ontvang altijd het laastste DIO-nieuws in je inbox!

Meer nieuws

20-11-2020 Volgende week komen de chocoladeletters binnen
18-11-2020 We gaan weer lesgeven voor volwassenen
04-11-2020 Tot en met 18 november geen lessen voor volwassenen en geen Sinterklaasfeest
24-10-2020 Ze zijn er weer- de overheerlijke chocoladeletters van svDIO!
18-10-2020 Gevonden voorwerpen
14-10-2020 Onze lessen gaan vooralsnog gewoon door!
04-10-2020 Niveau-indeling turngroepen
04-10-2020 Sinterklaasfeest svDIO

Agenda

Volledige agenda ...

DIO-nieuws
in je inbox

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Sportvereniging DIO Etten-Leur? Geef je dan op voor DIO-nieuws in je inbox en je krijgt per e-mail altijd als eerste bericht wanneer er bijzonder DIO-nieuws is!

Meer informatie ...

Sportief Etten-Leur

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!