Sportvereniging DIO Etten-Leur
TurnenGymfit damesBody Fit

Ouder- en kindgym
MBVO
Zumba®/Bootcamp
Turnen - springgroep
Kaboutergym
  meer groepen ...

Nieuws en Agenda Foto"s Groepen Lesrooster Contributie Over Sportvereniging DIO Contact
Grafisch Centrum Etten-Leur
Sportvereniging DIO (afgekort als svDIO) is meer dan zestig jaar geleden opgericht als een gymnastiek vereniging. Gym en turnen zijn nog steeds de belangrijkste activiteiten binnen onze vereniging, ...
Meer over SV DIO ...
Sportvereniging DIO
Meesterhof 1
4871 MA Etten-leur
Meer contactgegevens ...

S.V. Dio Etten-Leur » Nieuws en Agenda » Het nieuwe lesrooster

Nieuws en Agenda

Het nieuwe lesrooster

Het nieuwe lesrooster

13 augustus 2019
Aanstaande maandag – 19 augustus – gaat het nieuwe seizoen van svDIO in en beginnen de lessen weer.

Zoals voor de vakantie reeds aangekondigd zijn er de nodige wijzigingen in het lesrooster.
Het nieuwe lesrooster staat inmiddels op de website.

Zo vervallen de kleutergym lessen op zaterdagochtend in Het Voortouw – de leden die dit betreft gaan over naar de groepen van juf Anke, aan de Spoorzone (gymzaal van D’n Overkant).

De belangrijkste wijzigingen hebben echter betrekking op de turnlessen.
Voor de turnlessen is besloten de indeling van groepen op basis van leeftijd los te laten (ten gunste van de efficiëntie in de lessen). In plaats hiervan wordt met ingang van dit seizoen gewerkt met een indeling op basis van niveau.

Zoals wellicht bekend wordt binnen svDIO geturnd op basis van het NTS systeem (het Nederlands Turn Systeem). Dit systeem gaat uit van 17 niveaus, waarbij niveau 17 het startniveau is, en vervolgens wordt afgeteld. Dus hoe lager het niveau-nummer, hoe hoger de kunde. Daarnaast is er nog een (1) aparte jongensgroep, een springroep en het demoteam.

In verband hiermee heeft de Technische Leiding de afgelopen weken ieder turn lid ingedeeld in een groep van zijn/haar niveau. Vandaag, of uiterlijk morgen, ontvangt iedereen die turnles volgt (en waarvan we over een werkend emailadres beschikken) een persoonlijk bericht over de gevolgen van deze wijzigingen voor zijn/haar les.
Heb je morgenavond nog geen bericht ontvangen (controleer aub eerst je spam box), laat het ons dan even weten via info@svdio-ettenleur.nl (dan hebben we je emailadres namelijk niet).

Door gebrek aan Technische Leiding hebben we helaas moeten besluiten te stoppen met het verzorgen van turnlessen in Hoeven.

Daarnaast zijn er ook een aantal nieuwe lessen. Met ingang van dit seizoen bieden we ook Ouder- en kind Yoga aan (op woensdagmiddag, in de gymzaal van D’n Overkant) en starten we met lessen Moderne Dans en HipHop (op zaterdag in de gymzaal aan de Lambertusstraat).

Wist je dat je ook per e-mail op de hoogte gehouden kan worden van het laatste nieuws rond Sportvereniging DIO Etten-Leur? Meld je aan met je e-mailadres en ontvang altijd het laastste DIO-nieuws in je inbox!

Meer nieuws

16-09-2020 De Grote Club Actie gaat weer van start...
19-08-2020 Nieuwe dansdocente bij svDIO - Isis Duchemin
19-08-2020 We gaan weer beginnen! Maar wel met wat regeltjes...
19-08-2020 Wijziging MBVO lessen De Linde
01-07-2020 Buitensportlessen 4 juli op KSE afgelast
26-06-2020 Update coronamaatregelen
05-06-2020 Buitensport zaterdag 6 juni afgelast!
16-05-2020 Buitensport - laatste stand van zaken en compleet rooster

Agenda

Volledige agenda ...

DIO-nieuws
in je inbox

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Sportvereniging DIO Etten-Leur? Geef je dan op voor DIO-nieuws in je inbox en je krijgt per e-mail altijd als eerste bericht wanneer er bijzonder DIO-nieuws is!

Meer informatie ...

Sportief Etten-Leur

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!