Sportvereniging DIO Etten-Leur
GymDans/turn combinatieZumbaGold

Gym
Gymfit gemengd (naGALM)
Gym+
Ouder- en kindgym
Body Fit
  meer groepen ...

Nieuws en Agenda Foto"s Groepen Lesrooster Contributie Over Sportvereniging DIO Contact
Grafisch Centrum Etten-Leur
Sportvereniging DIO (afgekort als svDIO) is meer dan zestig jaar geleden opgericht als een gymnastiek vereniging. Gym en turnen zijn nog steeds de belangrijkste activiteiten binnen onze vereniging, ...
Meer over SV DIO ...
Sportvereniging DIO
Meesterhof 1
4871 MA Etten-leur
Meer contactgegevens ...

S.V. Dio Etten-Leur » Nieuws en Agenda » Succesvolle einde-seizoensactiviteiten

Nieuws en Agenda

Succesvolle einde-seizoensactiviteiten

Succesvolle einde-seizoensactiviteiten

14 juli 2018
Het sport-seizoen van de volwassen leden van svDIO (met name Gymfit en Bodyfit) wordt traditioneel afgesloten met een gezellige fietstocht. Ook dit jaar waren de weergoden hen weer buitengewoon goed gezind!

Vanaf half zeven vertrokken de deelnemers in groepjes van 5 of 6. De route - dit jaar uitgestippeld door Agata Boot - leidde de deelnemers in de richting van Zevenbergen en Prinsenbeek.
Bij de Zwartenbergse molen was een pauze voorzien. Op het terras van café-restaurant ‘In den Molen’ konden de deelnemers genieten van een drankje en een heerlijke, kleurrijke, muffin.
Terwijl de benen even tot rust konden komen, werd een dringend beroep gedaan op het hoofd met een ‘Etten-Leur quiz’. Een in meerdere opzichten leuke en leerzame oefening. Zo weten de deelnemers inmiddels dat er vooralsnog geen vestiging van Zeeman op de Leur komt, maar wel dat meneer Zeeman een erkend orgelbouwer was.

In het Kabouterbos (aan de Deurnestraat) werden de sportieve- en teamprestaties van de deelnemers beproeft. Hier moest met een rugbybal worden gehockeyd en moesten badminton-shuttles worden gevangen met een pylon.

In de tussentijd was een deel van de parkeerplaats naast de gymzaal aan de Lambertusstraat omgebouwd tot terras. Hier werd onder het genot van een drankje nagepraat en konden de antwoorden van de quiz worden doorgenomen.

Geweldige JazzDemo ondanks warmte

Het einde van het dansseizoen van svDIO wordt traditioneel afgesloten met een JazzDemo – een dansvoorstelling door alle leden van de dansgroepen.

Dit jaar was de voorstelling geïnspireerd op het verhaal van Peter Pan. Het bekende verhaal, met naast Peter Pan zelf ook Tinker Bell en kapitein Haak, over de kinderen van de familie van Dalen, waarvan dochter Wendy – die samen met haar broertjes regelmatig sprookjes naspeelt – zich, volgens de ouders, volwassener moet gaan gedragen. Een van de verhalen die ze regelmatig naspelen is dat van Peter Pan. Een verhaal vol fantasie, liefde, jaloezie, verraad en humor.

Ook dit jaar mocht svDIO voor de Jazzdemo weer gebruikmaken van de aula van de KSE.
Ondanks de warmte had iedereen er enorm veel zin in!

Door de familie Biemans waren ook dit jaar weer de nodige inspanningen geleverd om een geweldige show ten beste te brengen.
Ook achter het podium moest flink gewerkt worden – in de keuken, in de gymzalen waar de kinderen moesten omkleden en wachten op hun volgende dans en in de coulissen.
De door vele ouders met zorg vervaardigde rekwisieten trokken de toeschouwers nog meer de show in.

svDIO kan terugkijken op een geslaagde JazzDemo, en bedankt alle vrijwilligers voor hun inzet – zonder deze hulp kan een dergelijke show niet opgevoerd worden.

Wist je dat je ook per e-mail op de hoogte gehouden kan worden van het laatste nieuws rond Sportvereniging DIO Etten-Leur? Meld je aan met je e-mailadres en ontvang altijd het laastste DIO-nieuws in je inbox!

Meer nieuws

10-06-2019 Uitslag audities Demoteam
04-05-2019 Vacature - (turn)leiding gezocht!
01-05-2019 Audities turn-demonstratieteam
01-04-2019 Uitslag NTS wedstrijd
26-03-2019 Details NTS wedstrijd zondag
16-03-2019 Vanaf nu ook Klassiek Ballet bij svDIO!
18-02-2019 Vrijdag Carnavalsdisco, inschrijving NTS wedstrijd en start Klassiek Ballet
02-01-2019 Een voorspoedig en sportief 2019 gewenst!

Agenda

Volledige agenda ...

DIO-nieuws
in je inbox

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Sportvereniging DIO Etten-Leur? Geef je dan op voor DIO-nieuws in je inbox en je krijgt per e-mail altijd als eerste bericht wanneer er bijzonder DIO-nieuws is!

Meer informatie ...

Sportief Etten-Leur

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!