Sportvereniging DIO Etten-Leur
Dans/turn combinatieZumba®/BootcampGymfit gemengd (naGALM)

ZumbaGold
Gymfit dames
Dans/turn combinatie
KinderYoga
Turnen - jongens
  meer groepen ...

Nieuws en Agenda Foto"s Groepen Lesrooster Contributie Over Sportvereniging DIO Contact
Grafisch Centrum Etten-Leur
Sportvereniging DIO (afgekort als svDIO) is meer dan zestig jaar geleden opgericht als een gymnastiek vereniging. Gym en turnen zijn nog steeds de belangrijkste activiteiten binnen onze vereniging, ...
Meer over SV DIO ...
Sportvereniging DIO
Meesterhof 1
4871 MA Etten-leur
Meer contactgegevens ...

S.V. Dio Etten-Leur » Nieuws en Agenda » Privacywetgeving en wijzigingen in lesaanbod en rooster

Nieuws en Agenda

Privacywetgeving en wijzigingen in lesaanbod en rooster

Privacywetgeving en wijzigingen in lesaanbod en rooster

16 juni 2018
De afgelopen maand heb je – waarschijnlijk tot vervelens toe – een grote hoeveelheid berichten ontvangen naar aanleiding van de invoering van de nieuwe Europese privacywetgeving per 25 mei jongstleden.

Van svDIO heb je dit niet ontvangen. Dit betekent overigens niet dat we stil hebben gezeten, of dat er niets veranderd is voor ons. Achter de schermen is hard gewerkt aan de gevolgen van deze wetgeving voor onze vereniging. De belangrijkste directe gevolgen voor de leden hebben we hierna vermeld.

Privacyverklaring
Een belangrijk onderdeel van de nieuwe wetgeving is dat op een begrijpelijke manier duidelijk wordt gemaakt wat er met verzamelde persoonsgegevens wordt gedaan. svDIO heeft deze informatie opgenomen in een privacyverklaring die op onze website staat, onder het kopje ‘over sportvereniging DIO’. Je kunt deze verklaring ook lezen via deze link.

Foto’s
Op onze website is overigens nog een grote wijziging doorgevoerd. Als gevolg van de nieuwe privacywetgeving is het niet langer toegestaan om foto’s van kinderen te publiceren zonder aantoonbare nadrukkelijke toestemming (schriftelijke toestemming) van de ouders/verzorgers.

Omdat het voor een vereniging met onze omvang praktisch ondoenlijk is om dit te realiseren (ook voor oud-leden) hebben we - met pijn in het hart - moeten besluiten om alle fotoalbums van de site te verwijderen. Ook in de toekomst zullen geen fotoverslagen meer worden gepubliceerd – in ieder geval niet meer van evenementen met kinderen. Er zullen tijdens evenementen nog wel (een aantal) foto’s worden gemaakt voor gebruik bij nieuwsberichten op de website en voor publicatie in regionale media (zoals De Etten-Leurse Bode). Voor de hiervoor geselecteerde foto’s zal contact worden gezocht met de ouders/verzorgers.
Daarnaast zijn er nog een groot aantal minder zichtbare wijzigingen doorgevoerd. Zo is het beveiligingsniveau van de website verder opgevoerd en worden alle persoonsgegevens die je via de website invoert (zoals bij de inschrijving voor evenementen) versleuteld opgeslagen zodat deze bij een ‘hack’ (digitale inbraak) onleesbaar zijn.

Alleen nog Zumba en Zumbakidz danslessen in het nieuwe seizoen
Als gevolg van aanhoudende moeilijkheden met het aantrekken van adequate Technische Leiding voor de dansafdeling en een tegenvallende bezetting van een aantal groepen is besloten om het dans-aanbod met ingang van het nieuwe seizoen te beperken tot Zumba Bootcamp en Zumbakidz. De leden van de betreffende groepen zullen eerdaags individueel worden geïnformeerd over de praktische gevolgen hiervan (onder meer over de contributie).

Roosterwijzigingen
Voor de gymfit-lessen op maandagochtend zijn de afgelopen weken een aantal wijzigingen doorgevoerd (in zowel tijd, locatie als Technische Leiding). Op de website staan inmiddels de nieuwe gegevens.

Als gevolg van de oplevering van Brede School ‘Sonate’ binnenkort, zal de gymzaal ‘Van Genkstraat’ (aan de Korte Brugstraat) na de zomervakantie worden gesloten. Dit betekent dat de lessen die daar worden gegeven verplaatst moeten worden naar andere locaties – het liefste in Etten-Leur Noord. We zijn hierover (reeds geruime tijd) in overleg met de Gemeente. Hierover zal komende maand meer duidelijk worden.

Wist je dat je ook per e-mail op de hoogte gehouden kan worden van het laatste nieuws rond Sportvereniging DIO Etten-Leur? Meld je aan met je e-mailadres en ontvang altijd het laastste DIO-nieuws in je inbox!

Meer nieuws

10-06-2019 Uitslag audities Demoteam
04-05-2019 Vacature - (turn)leiding gezocht!
01-05-2019 Audities turn-demonstratieteam
01-04-2019 Uitslag NTS wedstrijd
26-03-2019 Details NTS wedstrijd zondag
16-03-2019 Vanaf nu ook Klassiek Ballet bij svDIO!
18-02-2019 Vrijdag Carnavalsdisco, inschrijving NTS wedstrijd en start Klassiek Ballet
02-01-2019 Een voorspoedig en sportief 2019 gewenst!

Agenda

Volledige agenda ...

DIO-nieuws
in je inbox

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Sportvereniging DIO Etten-Leur? Geef je dan op voor DIO-nieuws in je inbox en je krijgt per e-mail altijd als eerste bericht wanneer er bijzonder DIO-nieuws is!

Meer informatie ...

Sportief Etten-Leur

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!